Πρόσκληση Σε Συνάντηση – Ενημέρωση Για Το Νέο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών

ΠΡΟΣ Υπηρεσίες Αιμοδοσίας

Όπως γνωρίζετε, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) συνεργάζεται με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), για την υλοποίηση του ενιαίου Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών, μέρος του οποίου αποτελεί η δημιουργία ταυτοτήτων για τους Εθελοντές Αιμοδότες.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης, σας προσκαλούμε σε Συνάντηση Ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων, την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου του 2015 και ώρα 14:00, στη Στοά του Βιβλίου (Αίθουσα Λόγου), Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Αρσάκειο Μέγαρο, ΤΚ 10564, Αθήνα.  Στη συνάντηση θα γίνει παρουσίαση της ολοκληρωμένης μορφής των ταυτοτήτων των Εθελοντών Αιμοδοτών και της λειτουργίας του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών (ΕΜΑ).

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να συμμετέχετε με τις προτάσεις σας στην βελτίωση του έργου.

Παρακαλούμε τους Διοικητές των Νοσοκομείων όπως διευκολύνουν της προσέλευση του προσωπικού της αιμοδοσίας, καθώς και για την ενημέρωση της προσέλευσής σας έως την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου του 2015. (Τηλ: 2132146737 & Fax: 2132146728).

Για όσους δεν μπορέσουν να προσέλθουν, η συνάντηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του ΔΙΑΥΛΟΣ. Θα μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στέλνοντας email στο helpdesk@bdr.gr.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.ΚΕ.Α.

ΧΑΡΙΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ